Autor: Kaubandus.ee • 26. mai 2022

Eestlased eelistavad jätkusuutlikele plastikust mänguasju

Kui muudes tarbeesemete valdkondades on taaskasutatud materjalidest valmistatud üha rohkem esemeid, siis mänguasjade turul valitsevad endiselt plastikust tooted. Kaup24 kommunikatsioonijuhi Kristiina Vahesalu sõnul eelistavad eestlased plastikmänguasju keskkonnasõbralikematele suure hinnavahe tõttu.
Kaup24 kommunikatsioonijuhi Kristiina Vahesalu sõnul eelistavad eestlased plastikmänguasju keskkonnasõbralikematele suure hinnavahe tõttu.
Foto: Pixabay

Kaup24 hinnastatistika näitas, et keskkonnasõbralikud mänguasjad maksavad võrreldes plastikust mänguasjadega 15-30% rohkem. Vahesalu sõnul ongi see peamine põhjus, miks keskkonnasäästlike mänguasjade turg Eestis veel märkimisväärne pole. “Umbes 5-6 aastat tagasi hakati jätkusuutlikke mänguasju rohkem turul pakkuma ja sealt alates on olnud märgata kasvavat huvi, kuid see on olnud marginaalne. Oleme jätkusuutlikke mänguasju siiski Kaup24 sortimendis hoidnud, sest usume, et inimeste üha enam kasvav keskkonnateadlikkus muudab ühel päeval mänguasjade turgu.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700