Autor: Merilin Merila • 31. mai 2022

Ehituspoed: ebakindlus hinnatõusude ja tarneaegade osas jätkub

"Koroonakriis, toorainekriis, tarneahelate probleemid, energiakriis, nüüd ka sõda – viimased aastad on olnud väljakutsete rohked ja nõudnud iga uue olukorraga kohanemist," sõnas Ehituse ABC müügi- ja turundusdirektor Margo Pruunlep.
Ehituse ABC
Foto: Indrek Susi

Decora turundusdirektor Kelly Juksaar ütles, et suures plaanis läheb ehituskauplustel praegust olukorda arvestades hästi. “Kuigi hinnad tõusevad pidevalt ja siin-seal võib esineda tarneprobleeme, näiteks puidu-, keemia- või metallikaupade osas, anname koostöös tarnijatega endast parima, et kliendid kauba õigeks ajaks kätte saaks.” Samuti lisas ta, et kindlasti on nende tarnijad raskes seisus, sest ehituspoode, keda varustada, on palju, ning nende suhtes katsutakse mõistvad olla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070