Autor: Ken Rohelaan • 6. juuni 2022

RRLektuse omanikud võtsid miljon eurot dividendi

Kauplusteketti Meie haldav RRLektus maksis omanikele dividendi miljon eurot, suurendades makstud dividendi varasemast kaks korda.
Meie poed paiknevad Eestis 12 maakonnas. Fotol Meie kauplus Harjumaal Vääna-Jõesuus.
Foto: Andras Kralla

Äripäeva Infopanka laekunud majandusaasta aruandest selgub, et RRLektuse müügitulu suurenes 2021. aastal varasema aastaga võrreldes 4,55 protsenti. Ettevõtte juhtkonna teatel tagasid käibe kasvu koroonapandeemiast tulenevad "tarbijate ostukäitumise muutused". Lisaks märkis juhtkond põhjustena ettevõtte kontseptsioonist tulenevad soodsad müügihinnad ja turundustegevuse, kirjutab Äripäev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070