Autor: Kaubandus.ee • 8. juuni 2022

Elektrijalgrataste müük kasvab hüppeliselt

Kaup24 e-pood, mis nägi aasta tagasi elektritõukerataste müügibuumi, seisab sel kevadel silmitsi elektrijalgrataste müügi hüppelise kasvuga. Alates selle aasta algusest on müüdud elektrijalgrattaid peaaegu kolm korda rohkem kui 2021. aasta samal perioodil.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pexels

"On selge, et üha rohkem ostjaid avastavad elektriratta eeliseid võrreldes elektriliste tõukeratastega - sealhulgas näiteks ohutust, mugavust ja laiemat kasutusulatust. Ostjaid hoiab aga endiselt tagasi elektrirataste suhteliselt kõrge hind. Siiski ei ole see üllatus, et kuigi elektrijalgrattad on ka Eesti tänavatel juba üha populaarsemad, müüme endiselt hetkel veel rohkem elektritõukerattaid ning klassikalisi jalgrattaid," ütleb Kaup24 meedia- ja kommunikatsioonijuht Kristiina Vahesalu. Selline müügitrend on täheldatav kõigil Balti turgudel, kus tegutsevad PHH Groupi e-poed Kaup24.ee, Pigu.lt ja 220.lv.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070