Autor: Kaubandus.ee • 9. juuni 2022

E-poed on ettevõtete suur kasutamata võimalus

Balti riikide ettevõtjad kasutavad e-kaubanduse võimalusi endiselt suhteliselt vähe ning vaid väike osa neist plaanib selles valdkonnas laienemist, selgus Luminori tellitud uuringust. Luminori äripanganduse juhi sõnul on see aga äride jaoks suur võimalus.
E-kaubanduse teel saadud tulu on ettevõtete jaoks märkimisväärne.
Foto: Liis Treimann

Pandeemia on küll andnud tõuke Eesti, Läti ja Leedu väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKE) e-kaubanduse arendamiseks, kuid isegi praegu, kaks aastat pärast Covid-19 tõttu esimeste piirangute kehtestamist, ollakse e-poodide kasutamise osas kohati siiski ettevaatlikud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700