Autor: Anu Jõgi • 10. juuni 2022

Hortes sulgeb Läti aianduskeskuse

Juulis paneb Eesti aia- ja kodukaupade kett Hortes oma Läti aianduskeskuse kinni.
Hortese aianduskeskuse avamine Tähesajus Lasnamäel.
Foto: Liis Treimann

"Ettevõttel on õnnestunud võita endale lojaalne kliendibaas, kuid COVID-19 mõju poe käivitamisperioodile ja piirkonna majanduse üldised väljakutsed on põhjused, miks ettevõtte areng Lätis ei ole piisavalt kiire," selgitas Hortese juhataja Kadri Ulla olukorda Dienas Biznessile, kirjutab Äripäev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070