Tasakaalustatus toitumise konverentsil ütles selle korraldaja Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp, et Eesti toidusektoris valitseb tervislikkuse ja funktsionaalsuse trend, kuid tarbijate endi teadlikkust tuleb tõsta ning ülekaalulisus on jätkuvalt Eestis suureks mureks.

- Potisepa sõnul, toimus möödunud aastal Eesti toidusektoris väga intensiivne tootearendus. Foto: Liis Treimann
Potisepa sõnul, toimus möödunud aastal Eesti toidusektoris väga intensiivne tootearendus. Suurtootjad näitasid taaskord oma kõrget taset esitledes nii põnevaid maitsekooslusi, kvaliteetset toorainet kui ka üha enam keskkonnasõbralikke pakendeid. Väiketootjad aga pigem mitmekesist valikut nišitooteid.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Käesoleval aastal on Barbora tegemiste keskmeks heategevus ning aasta jooksul pööratakse tähelepanu erinevatele abivajajatele, kes kõik vajavad meie hoolt ja märkamist. Ettevõtte usub, et igaüks saab ümbritsevat maailma paremaks muuta ning seetõttu kaasab Barbora ka oma töötajaid erinevatesse vabatahtlikesse projektidesse. Heategevusaastat alustatakse projektiga "Anna Käppa", mis on suunatud varjupaigas viibivate koerte heaolu toetamiseks.