• 10.06.22, 13:42

Sirje Potisepp: tootearendus suunab tarbijad teadlikumate valikute juurde

Tasakaalustatus toitumise konverentsil ütles selle korraldaja Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp, et Eesti toidusektoris valitseb tervislikkuse ja funktsionaalsuse trend, kuid tarbijate endi teadlikkust tuleb tõsta ning ülekaalulisus on jätkuvalt Eestis suureks mureks.
Potisepa sõnul, toimus möödunud aastal Eesti toidusektoris väga intensiivne tootearendus.
  • Potisepa sõnul, toimus möödunud aastal Eesti toidusektoris väga intensiivne tootearendus. Foto: Liis Treimann
Potisepa sõnul, toimus möödunud aastal Eesti toidusektoris väga intensiivne tootearendus. Suurtootjad näitasid taaskord oma kõrget taset esitledes nii põnevaid maitsekooslusi, kvaliteetset toorainet kui ka üha enam keskkonnasõbralikke pakendeid. Väiketootjad aga pigem mitmekesist valikut nišitooteid.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 30.01.25, 10:29
Barbora algatusega "Anna Käppa" saab toetada varjupaikade koeri
Käesoleval aastal on Barbora tegemiste keskmeks heategevus ning aasta jooksul pööratakse tähelepanu erinevatele abivajajatele, kes kõik vajavad meie hoolt ja märkamist. Ettevõtte usub, et igaüks saab ümbritsevat maailma paremaks muuta ning seetõttu kaasab Barbora ka oma töötajaid erinevatesse vabatahtlikesse projektidesse. Heategevusaastat alustatakse projektiga "Anna Käppa", mis on suunatud varjupaigas viibivate koerte heaolu toetamiseks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele