Autor: Kaubandus.ee • 10. juuni 2022

Sirje Potisepp: tootearendus suunab tarbijad teadlikumate valikute juurde

Tasakaalustatus toitumise konverentsil ütles selle korraldaja Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp, et Eesti toidusektoris valitseb tervislikkuse ja funktsionaalsuse trend, kuid tarbijate endi teadlikkust tuleb tõsta ning ülekaalulisus on jätkuvalt Eestis suureks mureks.
Potisepa sõnul, toimus möödunud aastal Eesti toidusektoris väga intensiivne tootearendus.
Foto: Liis Treimann

Potisepa sõnul, toimus möödunud aastal Eesti toidusektoris väga intensiivne tootearendus. Suurtootjad näitasid taaskord oma kõrget taset esitledes nii põnevaid maitsekooslusi, kvaliteetset toorainet kui ka üha enam keskkonnasõbralikke pakendeid. Väiketootjad aga pigem mitmekesist valikut nišitooteid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700