Autor: Kaubandus.ee • 16. juuni 2022

Euroopas langeb uute sõiduautode müük kümnendat kuud järjest

Euroopa Liidu riikides jätkub langus uute sõiduautode turul juba kümnendat kuud järjest.
Mais müüdi Euroopa Liidu riikides 791 546 uut sõiduautot.
Foto: Andres Haabu

Mais müüdi Euroopa Liidu riikides 791 546 uut sõiduautot, mis jäi eelmise aasta maikuu tulemusele alla 11,2%. Tänavu on viie kuuga müüdud 3,72 miljonit uut sõiduautot, mida on möödunud aasta sama perioodiga võrreldes 13,7% vähem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700