Autorid: Stiine Reintam, Merilin Merila • 4. juuli 2022

Põldma: kui kauplused jäävad kahjumisse, tuleb paratamatult poode sulgeda

Tulevane september tuleb Denim Dreami omaniku Heinar Põldma sõnul eriline, sest eelmisel aastal kulutasid inimesed teise pensionisamba raha, mis viis käibe väga kõrgele. „Selle aasta septembris näeme, et tuleb kindlasti miinus,“ rääkis ta.
Denim Dreami juht Heinar Põldma
Foto: Raul Mee

Tulevane september tuleb aga eriline, sest eelmisel aastal kulutasid inimesed teise pensionisamba raha, mis viis käibe väga kõrgele, kirjutab Äripäev. „Selle aasta septembris näeme, et tuleb kindlasti miinus,“ rääkis Põldma.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070