Autor: Merilin Merila • 13. juuli 2022

Sportland: hakkasime oma jalajälge kaardistama klientidele mõeldes, mitte direktiive täites

Olenevalt suurusest peavad ettevõtted juba 2024. või 2026. aastal hakkama oma majandusaasta aruannetes kajastama kestlikkust. Sportland on juba asunud oma jätkusuutlikkuse teekonda uurima ning Sportland International Groupi juhatuse liige Are Altraja rääkis sellest lähemalt.
Sportlandi sõnul hindavad nende kliendid jätkusuutlikkust kõrgelt.
Foto: Veiko Tõkman

Altraja sõnul võeti Sportlandis kohe alguses suund, et ollakse kõige innovaatilisem ja jätkusuutlikum. “Hakkasime seda tegema oma klientidele mõeldes, mitte neid direktiive täites ega oodates. Küll aga oli tore poolel teel kuulda, et varsti hakatakse seda kõikidelt ettevõtetelt nõudma," ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700