Autor: Kaubandus.ee • 10. august 2022

Teenindus- ja müügitöötajatele pakutakse palka kuni 1254 eurot

Töökuulutustes pakutav üleüldine keskmine brutopalgavahemik oli esimesel poolaastal 1316–1775 eurot, mida on 9% rohkem kui 2021. aastal samal ajal, näitab tööportaali CVKeskus.ee statistika. Teenindus- ja müügitöötajatele pakutavad palgad jäävad 997 euro kuni 1254 euro vahemikku.
Töökuulutusel väljatoodud töötasu mõjutab kandideerimist
Foto: pixabay.com

Pakutava palga kasv on olnud laiapõhjaline ehk see on kasvanud läbi kõikide ametirühmade. Viimasel aastal on kõige enam ehk 13% kerkinud pakutav palk tööpakkumistel, mis on suunatud oskus- ja kutsetöötajatele, spetsialistidele ning ka abitöötajatele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070