Autor: Kaubandus.ee • 11. august 2022

A. Le Coqi uus juht on Jaanus Vihand

Alates 1. septembrist annab A. Le Coqi pikaaegne juht Tarmo Noop teatepulga üle. Ettevõtte uueks juhiks saab suurte juhtimiskogemustega Jaanus Vihand.
Jaanus Vihand

Noobi sõnul on Vihandi näol tegemist A. Le Coqile parima võimaliku uue juhiga, kelle kätte usaldada Eesti suurim ja edukaim joogitööstus. Lisaks väga suurele tippjuhtimiskogemusele on tal ka laiapõhjalised teadmised nii toiduainetööstussektorist kui ka jaekaubandusest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070