Autor: Kaubandus.ee • 23. august 2022

Carlsberg Grupp ja Saku Õlletehas näitasid esimesel poolaastal häid majandustulemusi

Saku Õlletehase emafirma Carlsberg Grupi esimese poolaasta majandustulemused olid tugevad – orgaanilised müügimahud kasvasid 8,9, müügikäive 23,6 ja ärikasum 35,9 protsenti. Ka Saku Õlletehas näitas häid tulemusi – kuue kuu müük ulatus 60 miljoni liitrini, müügikäive kasvas aasta varasemaga võrreldes 8,2 protsenti.
Saku Õlletehase emafirma Carlsberg Grupi esimese poolaasta majandustulemused olid tugevad.
Foto: Veiko Tõkman

Carlsberg Grupi juhi Cees 't Harti sõnul võib nende tõsiste raskuste valguses, mis tulenevad Ukraina sõjast, pidevalt tõusvatest sisendhindadest ja energiakuludest ning pandeemiast, esimese poolaasta tulemustega väga rahul olla. „Raskustele vaatamata on Carlsberg Grupi poolaastatulemused pandeemiaeelsest tasemest tunduvalt paremad. Üleilmne ebakindlus on endiselt suur ja järgmistes kvartalites on meie jaoks eriti suureks probleemiks sisendkulude suurenemine,“ ütles Cees 't Hart.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700