Autor: Kaubandus.ee • 2. september 2022

Euronics liitus Eesti E-kaubanduse Liiduga

Kodutehnika ja elektroonikakaupade müüja Euronics liitus Eesti E-kaubanduse Liiduga, et üheskoos panustada valdkonna arengusse ja tõsta e-kaubanduse kvaliteeti ning usaldusväärsust.
Euronicsi kauplus
Foto: Andras Kralla

Euronicsi e-kaubanduse juhi Erko Selde sõnul on e-äri Eestis väga kiiresti arenemas, seega on liiduga liitumine nende jaoks loogiline samm. „Klientidele on oluline kohalik kaupmees – siinseid edasimüüjaid eelistatakse eelkõige asjaajamise kiiruse, mugavuse ja loomulikult usalduse pärast. Kohalikku e-kaubanduse liitu astumine võimaldab meil valdkonna arengus kaasa rääkida ning üheskoos klientidele aina mugavamat ja kvaliteetsemat e-kaubanduse kogemust pakkuda,“ lisas Selde.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757