Autor: Kaubandus.ee • 7. september 2022

Augustis oli uute sõiduautode turg tänavu esimest korda plussis

Eestis püsis uute sõiduautode müük augustis tänavusel keskmisel tasemel, aga võrreldes möödunud aasta augustiga, mil algas turul langustrend, kerkis müük plusspoolele.
Augustis müüdi kokku 1728 uut sõiduautot, mis ületas eelmise aasta augustikuu müüginumbrid 14,8%.
Foto: Andres Haabu

Augustis müüdi kokku 1728 uut sõiduautot, mis ületas eelmise aasta augustikuu müüginumbrid 14,8%. Tänavu on kaheksa kuuga antud klientidele üle kokku 14 371 uut sõiduautot, mis jääb möödunud aasta sama perioodi tulemusele alla 14,2%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700