Autor: Kaubandus.ee • 16. september 2022

E-ostlemine Eesti poodidest on vähenenud, Euroopa riikidest suurenenud

Statistikaameti uuringust infotehnoloogia leibkonnas selgub, et Eesti inimesed kasutavad aktiivselt internetti, kuid koroonapiirangute lõppemise tõttu vähenes veidika e-ostlejate arv.
Foto: Pixabay.com

Sellel aasta teises kvartalis toimunud leibkondade infotehnoloogia uuringust nähtub, et kodust internetiühendust omab Eestis 92,4% leibkondadest. See on 2% rohkem kui möödunud aastal, ütles statistikaameti analüütik Epp Remmelg.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070