Autor: Sandra Roosna • 27. september 2022

E-poe edu määrab klienditugi ja -kogemus

Uuringud näitavad, et kahel juhul kolmest lahkuvad inimesed e-poest hüljates täidetud ostukorvi ehk valivad küll kauba, kuid jätavad ostu tegemata. Seda näitajat on võimalik hõlpsasti hüppeliselt vähendada, kirjutab Askly asutaja ja tegevjuht Sandra Roosna.
Askly asutaja ja juht Sandra Roosna

Keskmiselt 64% inimestest lahkub e-poest või veebilehelt jättes ostukorvi maha. Tavakaubanduses sellist analoogi kohtab harva, aga veebis on hüljatud ostukorvid üks peamisi ettevõtjate muresid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757