Autor: Kaubandus.ee • 30. september 2022

Algas aasta „Südamega Tegija“ valimine

Juba kaheksandat aastat valivad Eesti toiduainetööstused professionaalse žürii hindamise ja rahvahääletuse kombineerimisel aasta „Südamega Tegijat“ eesmärgiga tunnustada toidutootmisele ja oma tööle pühendunud väljapaistvat tegijat, kes on oma pikal tööteekonnal andnud suure panuse Eesti toidutööstuse arengusse.

Tänavu esitati südamega tegija tiitlile 14 kandidaati, kellest rahvahääletusele pääses viis nominenti. „Südamega tegija 2022” tiitlile kandideerivad:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070