Autor: Merilin Merila • 12. oktoober 2022

Kaup24 Marketplace aitab Eesti e-kaupmeestel jõuda välisturgudele

Kaup24 Marketplace müügijuhi Heleri Saarvelti sõnul tekkis idee luua Marketplace kuskil kaks ja pool aastat tagasi. “Kogu see ajastamine langes täpselt kokku covidi tulekuga. Kuigi neil polnud omavahel otsest seost ja see oli lihtsalt hea õnn. Tänu sellele läks kõik edasi ainult ülesmäge.”
Kaup24 Marketplace müügijuht Heleri Saarvelt
Foto: Erakogu

Saarvelti sõnul oli Marketplace ka Kaup24-le kasulik, kuna see annab ettevõttelt natuke kohustusi ära, aga samas saavad inimesed tulla ühte kohta ja teha sealt oma ostu ära. Kaupmehed pöördusid alguses ise Marketplace'i poole ning nemad ei pidanud kedagi otsima, sest juba olemasolevate klientidega oli pidevalt tegemist. “Nüüd aasta aega tagasi võtsime müügitiimi ühe kolleegi juurde, kes aitab jooksvalt ringi vaadata ja uusi kaupmehi juurde otsida, kes täna pole näiteks mingil põhjusel meile silma jäänud,” ütles Saarvelt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757