Autor: Kaubandus.ee • 4. oktoober 2022

Euronics võtab fookusesse ärikliendid

Euronics seab eraklientide kõrval fookuse ka äriklientide müügile ning avas uue, ainult äriklientidele suunatud tellimiskeskkonna. Euronicsi eesmärk on pakkuda ärikliendi segmendis senisest suuremat konkurentsi ja kasvatada oma turuosa.
Euronicsi ärikliendijuht Taavi Rehepapp

Euronicsi ärikliendijuhi Taavi Rehepapi sõnul on Euronics seadnud eesmärgiks kasvatada Eestis äriklientidele müügi mahtu. „Paljud ärikliendid ostsid ka juba varem oma tehnikakaupa Euronicsist, sest meie Balti riikide suurim kohapealne ladu tagab kõige laiema valiku ja kiireima tarne. Meie tänased müügikanalid olid aga disainitud paljuski erakliendi vajadustest lähtuvalt. Euronicsi uue ärikliendikeskkonna lõime äriklientide eripärasid arvesse võttes, mis teeb ettevõtete jaoks tehnikakauba tellimise senisest kiiremaks ja tõhusamaks,“ märkis Rehepapp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070