Autor: Merilin Merila • 5. oktoober 2022

Vaata, kes olid TOP3 edukaimat jaekauplejat

Kaubanduse Aastakongressil 2022 tunnustati meie parimaid jaekauplejaid. Vaata, kes jõudsid TOP3 hulka.
Parimad jaekaupmehed
Foto: Raul Mee

Jaekaubanduse TOPi võitis TAVID AS, juba kolmandat aastat järjest. Tavidi tegevjuht Jüri Martin sõnas auhinda kätte saades, et 80% käibest tuleb ettevõttesse väljaspool Eestit, kuid siiski peab nentima, et ka eestlased armastavad kulda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070