Autor: Kaubandus.ee • 5. oktoober 2022

Luminori uuring: sularahas eelistab arveldada vaid iga kümnes eestlane

Luminori tellitud uuringust selgus, et ligi pooltel Eesti elanikel on esinenud raskusi turul, laadal või mõnel festivalil pangakaardiga maksmisel. Veerand elanikest on olnud olukorras, kus kaardiga maksmine pole osutunud võimalikuks näiteks ilusalongis või juuksuris.
Foto: Pixabay

Balti riikide võrdluses on kaardimaksed kõige enam levinud just Eestis, kus neid eelistab igapäevaselt 88% elanikest. Vaid iga kümnes Eesti inimene eelistab jätkuvalt arveldada sularahas. Lätis eelistab kaardimakseid peamise makseviisina 81% ning Leedus 82% elanikest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700