Autor: Kaubandus.ee • 6. oktoober 2022

Lidl avas Tartumaal veel ühe poe

Jaemüüja Lidl avas täna hommikul Lõunakeskuse kaubanduspargis aadressil Optika 21 uue kaupluse. Kauplusehoone, mille renoveerimisse investeeriti üle 2,8 miljoni euro, on Tartumaal teine ja Eestis kümnes.
Lidli poe avamine Lõunakeskuse kaubanduspargis.

Uus Lidli pood avati kell 8 piduliku lindilõikamisega, millest võtsid osa Kambja vallavanem Illari Lään, ASi Ehitustrust juhatuse liige Marko Raudsik, Saksa-Balti Kaubanduskoja Eesti esinduse juht Tarmo Mutso, Lõunakeskuse tegevjuht Marju Jeedas, Lidl Eesti Tartu piirkonnajuht Maris Mehine ja poejuhataja Peeter Talvik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070