Autor: Kaubandus.ee • 13. oktoober 2022

Uuringust selgus, kui palju on inimestel rahakotis sularaha

Luminori tellitud uuringust selgus, et Balti riikide elanikud eelistavad maksta pangakaardiga. Kõige vähem armastavad sularaha eestlased ning kõige enam lätlased. Suuremal osal on igapäevasteks ostudeks sularaha kaasas vähem kui 50 eurot.
Luminori tellitud uuringust selgus, et Balti riikide elanikud eelistavad maksta pangakaardiga.
Foto: Liis Treimann

Igal neljandal Eesti inimesel on rahakotis 20–50 eurot. Peaaegu sama palju on neid, kel on kaasas 10–20 eurot. Kuni 10 eurot on igapäevaselt kaasas 13% inimestest. Koguni 14% uuringule vastanud Eesti inimestest ei oma sularaha üldse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070