Autor: Kaubandus.ee • 19. oktoober 2022

Reitan avas lennujaamas kohviku ja mugavuspoe

Tallinna lennujaama toitlustuskohtade nimistusse lisandus Norra pereettevõttele Reitan kuuluv Caffeine kohvik. Lisaks avati hiljuti reisiterminali nullkorrusel samale ettevõttele kuuluv uuenduslik R-Kioski iseteeninduspood.
Foto: Miia Kiho

“Lennujaama Caffeine erineb teistest Eestis juba tegutsevatest sama keti kohvikutes selle poolest, et suur osa söökidest valmistatakse kohapealses köögis ning menüü koostamisel on arvestatud lennureisijate vajadusi,“ ütles Reitan Convenience Estonia tegevjuht Tiia Ilves. Just seetõttu on Lennujaama julgestusalal Südameapteegi kõrval asuvas kohvikus ka iseteeninduslett, kust inimesed saavad süüa ning juua kaasa osta ka siis, kui kohvik on suletud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700