Autorid: Merilin Merila, Maarit Eerme, Sigrid Kõiv • 21. oktoober 2022

Ehitusketid: sooduspakkumiste osakaal kasvab, surve marginaalidele püsib

Ehituskaupade sektor on Eestis väga konkurentsitihe. Kettide juhtide sõnul püütakse igalt poolt kokku hoida ning kulusid vähendada, et ka tarbijateni jõudev hinnatõus oleks võimalikult väike.
Bauhofi kauplus
Foto: Meeli Küttim

Viimased aastad on olnud Ehituse ABC müügi- ja turundusdirektor Margo Pruunlepa sõnul väljakutsete rohked kõikidele ettevõtetele ning nõudnud iga uue olukorraga kohanemist. "Ehituse ABC-s oleme suutnud kõikidele muudatustele kiiresti reageerida, mistõttu meie müügitulu ja kasum kujunevad tänavu ootuspäraseks," rääkis ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070