Autor: Kaubandus.ee • 31. oktoober 2022

Hulgimüüja MV Group Eesti muudab nime

Laia valikuga eksklusiivseid alkoholibrände esindav MV GROUP Distribution viib kontserni ettevõtete seas läbi nimemuudatused, mille tulemusel Eesti tütarettevõte tegutseb edaspidi MV GROUP Distribution EE nime all.

MV GROUP Distribution EE peadirektori Aleksei Otkidatši sõnul peegeldab ettevõtte uus nimi senisest paremini hulgimüüja tegevust ning aitab kaasa ühtse identiteedi loomisele MV Group kontserniga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070