Autor: Kaubandus.ee • 1. november 2022

Kaupmeeste Liiduga liitusid neli suurt kaubandusettevõtet

Kaupmeeste Liiduga on 2022. aastal liitunud neli uut kaubandusettevõtet. Ilutoodete segmendist TKM Beauty Eesti OÜ, spordi- ja vaba-aja kaupade müüja MatkaSport OÜ, alkohoolsete jookide müügile spetsialiseerunud e-pood e-Drinks OÜ ja kaubanduskeskustest Nautica Keskus OÜ.
Nautica Kaubanduskeskus
Foto: Raul Mee

2021 aasta tõi Kaupmeeste Liitu ka ehituskaupade keti Decora AS, kaubanduskeskuse Mustamäe Keskus OÜ, taarapunktide teenuseid pakkuva Pandipakendi Automatiseeritud Käitlussüsteem OÜ, sisustuskaupu pakkuva Jysk Linnen’n Furniture OÜ, kaubanduskeskusi omava Astri Grupi, ilutoodete müüja Tradehouse OÜ, moekaupade müüja KarKat Fashion OÜ ja toidupoodide keti Lidl Eesti OÜ.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757