Autorid: Kaubandus.ee , Merilin Merila, Maarit Eerme • 3. november 2022

Kantar Emor: Lidl on hõivanud 7% turust, enim on nõrgenenud Coop

Kantar Emori värskest toidupoekettide konkurentsi kaardistavast tarbijauuringust selgub, et esimese kuue tegutsemiskuuga on Lidl haaranud 7% Eesti toidukaupade jaeturust. Coop kui suurima turujõuga jaekett on kliente kaotanud enim.
Lidl on haaranud 7% Eesti toidukaupade jaeturust.
Foto: Liis Treimann

Turujõud näitab ostukorvi jaotust erinevate jaekettide vahel ja sõltub oluliselt müügivõrgustiku laiusest. Eesti toidukaupade jaeturul on suurima turujõuga kodumaine Coop, mille tulemused on aastases võrdluses enim nõrgenenud. Elanike hinnangutele tuginedes on Coop aga jätkuvalt parim igapäevakaupade ostukoht, mille kuvandi peamised tugevused on hea asukoht, kiire ja mugav ostuvõimalus ning eestimaiste toodete lai valik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700