Autorid: Jaan Martin Raik, Juhan Lang • 3. november 2022

Kasela: juurdehindlus on Eestis kõrgem kui teistes riikides

PRFoodsi juht Indrek Kasela leiab, et Eestis on võrreldes teiste riikidega üks suurimaid juurdehindlusi ning see on mõjutanud ka kalatarbimist.
Täna on Kasela loobunud enda hüvedest ettevõttes ehk palgast, kuniks ettevõte saadakse ree peale.
Foto: Liis Treimann

„Täna näeme, et kaubandus lisab kilole töödeldud kalale 20 eurot juurde. Kui paneks piimale ka 20 eurot juurde liitri kohta, siis näeksime ka seal tarbimise langust,“ tõdes Kasela Äripäeva hommikuprogrammis. Kasela viskas kivi ka kaubanduse kapsaaeda, kuna toiduhinnad on küll kallinenud, kuid kaupmehed tõstavad samuti väga hoogsalt ka hinda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070