Autorid: Kristjan Kurg, Laura Saks • 10. november 2022

E-mööblipoodidel on raskusi toodete kohale tarnimisega

Mitmel e-mööblipoel on tekkinud raskusi toodete kohale tarnimisega ja klientidele antakse vaid katteta lubadusi.
Diivan Lucy, mida lubatakse mõnenädalase tarneajaga. Samas ootab üks klient seda juba kuus kuud.
Foto: Kuvatõmmis

Mitmetel klientidel Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet (TTJA) menetleb praegu 34 poe peale tehtud avaldust ning viimase kolme kuuga on nende poole pöördunud 66 Comfys pettunud tarbijat, kuid suurt abi ametist olla ei pruugi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700