Autor: Kaubandus.ee • 14. november 2022

Ülemiste rongipeatuse ja T1 vaheline jalakäijate tunnel sai värske ilme

Tallinnas Ülemiste rongipeatust ja T1 keskust ühendavas jalakäijate tunnelis lõppesid ehitustööd, mille tulemusena on tunnel nüüd puhas, valgustatud, turvalisem ja atraktiivse disainiga.
Foto: KARLI SAUL

„Jalakäijate tunnelit hakkas T1 renoveerima käesoleva aasta suvel ning tegime seda heas koostöös Eesti Raudtee ja Rail Balticuga. Ehituse käigus puhastasime tunneli sissepääsud ja seinad vanast graffitist, katsime seinad ja laed puitviimistlusega ning tunnel sai kirka valgustuse ja turvakaamerad. Hea disainiga ning turvaline ühendustee ei meenuta varasemat läbikäiku ning kindlasti saab tunnelist, mis on täna ainus jalakäijate ühendustee Suur-Sõjamäe tänava ja Peterburi tee vahel, üks T1 ja piirkonna visiitkaart,“ ütles T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070