Autor: Kaubandus.ee • 15. november 2022

Sinsay avas Mustamäe Keskuses kaupluse

Reedel tegi meeleoluka peoga Mustamäe Keskuse teisel korrusel uksed lahti Tallinna suurim Sinsay kauplus. Tegemist on populaarse moebrändi kolmeteistkümnenda kauplusega Eestis, mis annab tööd 16 inimesele.
Mustamäe Keskuse Sinsay

Tallinna kõige suurem Sinsay kauplus võtab Mustamäe Keskuses enda alla üle 1000 ruutmeetri kaubanduspinda. Poest leiab laia valikut riideid ja jalanõusid naistele, meestele ja lastele, samuti stiilseid ja taskukohase hinnaga kodusisustustooteid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070