Autor: Kaubandus.ee • 17. november 2022

Hestia Hotel Group laieneb Pärnusse

Eesti hotellikett alustab Pärnus asuva Strand spaa- ja konverentsihotelli opereerimist. Tegemist on Hestia esimese hotelliga Pärnus.

Hestia Hotel Groupi tegevjuhi Kaisa Mailendi sõnul on Pärnu alati olnud atraktiivne puhkuse sihtkoht nii kohalikule elanikkonnale kui ka meie lähiriikidele. Eesti suurima ja ilusama rannaga linn pakub kultuuri-, sportimise-, terviseedendamise-, meelelahutuse- ja hea toidu nautimise võimalusi, kandes endas nii suurlinnale omast glamuuri kui ka väikelinnale omast privaatsust. „Just linna eripalgelisus on see, mis teeb Pärnust suurepärase sihtkoha uuele Hestia hotellile ning annab meile uue väljakutse tootearenduseks, selgitas Mailend. „Juba 30-aastane spaa- ja konverentsihotell Strand on näidanud stabiilsust ja jätkusuutlikkust olla jätkuvalt turul kaasarääkija ning loodan väga, et Hestia kompetents aitab hotellil liikuda uude kliendisegmenti“, nentis Mailend lootusrikkalt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700