Autor: Merilin Merila • 18. november 2022

Hesburgeri omanik: Venemaal äri sulgemise tõttu kaotasime 17 miljonit eurot

Hesburgeri omanik Kari Salmela rääkis, et sõja tõttu Venemaal äri sulgemine tõi ettevõttele kaasa 17 miljoni euro suuruse kahju. Samuti rääkis Salmela lähemalt kullerfirmaga Fudy koostööst ning ettevõtte hetkeolukorrast.
Hesburgeri omanik Kari Salmela
Foto: Vesa-Matti Väärä

Salmela sõnul läheb Hesburgeril hetkel väga hästi ning aasta jooksul on suudetud korralikult kasvada. Täna on nende klientide arv kasvanud 10% rohkem kui eelmisel aastal. Küll aga tekitas muret covidi algus, siis oli Salmela olukorra pärast väga mures ning ta arvas, et see on ettevõtte lõpp ja nad lähevad pankrotti. “Ütleme nii, et esimesed kolm kuud ma ei maganud, kuna müük langes 50% ning see tekitas küsimuse, mis edasi saab,” rääkis ta. Siis tuli aga suvi ning asjad hakkasid veidike paremaks minema, sügise saabudes liikus asi taas languse suunas. “Kuid täna nendele tulemustele tagasi vaadates võin öelda, et me saime selle ajaga kenasti hakkama,” kommenteeris Salmela covidi olukorda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700