Autor: Kaubandus.ee • 12. detsember 2022

Nautica ja Lasnamäe Centrumi omanikfirma sai uue tegevjuhi

Eesti kaubanduskeskuste, sealhulgas Lasnamäe Centrumi ja Nautica omaniku ning arendaja Capfield uueks tegevjuhiks nimetati Jaanus Mugu, kes asus ametisse detsembrist ja asendas septembris ettevõttest lahkunud Kaarina Pagili.
Jaanus Mugu
Foto: Sven Tupits

„Kuigi viimased paar aastat on jaekaubandusele esitanud palju väljakutseid ja tõenäoliselt on see nii ka edaspidi, on Capfieldi meeskond suutnud neile otse vastu astuda ja säilitada oma keskustes tugevaid tulemusi, milleks on vakantsus 0%. See annab tunnistust nii varade suurepärasest asukohast kui ka meeskonna raskest tööst, mille juhtimise üle olen nüüd uhke,“ ütles Jaanus Mugu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757