Autor: Kaubandus.ee • 12. detsember 2022

Nautica ja Lasnamäe Centrumi omanikfirma sai uue tegevjuhi

Eesti kaubanduskeskuste, sealhulgas Lasnamäe Centrumi ja Nautica omaniku ning arendaja Capfield uueks tegevjuhiks nimetati Jaanus Mugu, kes asus ametisse detsembrist ja asendas septembris ettevõttest lahkunud Kaarina Pagili.
Jaanus Mugu
Foto: Sven Tupits

„Kuigi viimased paar aastat on jaekaubandusele esitanud palju väljakutseid ja tõenäoliselt on see nii ka edaspidi, on Capfieldi meeskond suutnud neile otse vastu astuda ja säilitada oma keskustes tugevaid tulemusi, milleks on vakantsus 0%. See annab tunnistust nii varade suurepärasest asukohast kui ka meeskonna raskest tööst, mille juhtimise üle olen nüüd uhke,“ ütles Jaanus Mugu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700