Autor: Kaubandus.ee • 15. detsember 2022

T1 keskuse uuenduse ehitustööd teeb Tallinna Ehitustrust OÜ

T1 keskus sõlmis ehituslepingu Tallinna Ehitustrust OÜ-ga, kes juhib projekteerimist ja viib läbi mitmed T1 uuenduskuuri käigus toimuvad ehitustööd.
Foto: T1

„Ehitustrusti näol leidis T1 sobiva kogemusega partneri, kelle tehtud tööde seas on mitmed suurobjektid. Nagu valatult sobib meile Ehitustrusti kaubanduskeskuste ehitamise ja uuendamise kogemus, mida ettevõte saab nüüd T1-s rakendada. Ehitustrusti esimesed tööd on kahe klaasist liftišahti paigaldamine keskaatriumi, kolmanda korruse rendipindade ehitamine spordiklubide ja terviseasutuste jaoks ning mitmed teised tööd,“ ütles T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700