Autor: Kaubandus.ee • 20. detsember 2022

Erkki Laugus: kas füüsilised poed kaovad täielikult?

Tehnoloogiline areng liigub sellises suunas, et tulevikus on raske vahet teha päris poe ja digitaalse ruumi vahel. Need on omavahel nii tihedalt seotud. Kas tõesti hakkame kõiki oste sooritama läbi ekraani ning poode varsti enam ei eksisteeri, arutleb Kaubamaja Podcastis tegevjuht Erkki Laugus.

Viimased aastad on olnud jaekaubanduses tormised ja ettearvamatud. Koroona pandeemia ajal veebi kolinud poekülastaja on reaalses poes tagasi, aga samas tunneb ennast nüüd mugavalt ka digikeskkonnas. Kas ma täna lähen poodi või teen ostud õhtul kodus diivanil – see on hetkeemotsiooni küsimus, mille vastust on raske ennustada. Vanad harjumused oleme pidanud kõrvale heitma, aga uued ei ole veel kanda kinnitanud. Seega on just õige hetk küsida – kuidas inimesed lähitulevikus poodi külastavad?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700