Autor: Kaubandus.ee • 6. jaanuar 2023

Tarbijatrendid: 3 muutust inimeste ostukäitumises 2022. aastal

Möödunud aasta murrangulisus muutis inimeste ostuharjumusi ja ostukorvi sisu. Kantari ülemaailmne tarbijaturu paneel näitab meile kolme muutust inimeste ostukäitumise juures.
Foto: Andras Kralla

2022 oli suurte uudiste aasta – nii palju juhtus! Alates sõjast Ukrainas kuni koroonaviiruse jätkumise ja kõrge inflatsioonini. Ülemaailmne tarbijaturu paneel, mida Kantar läbi viib, aitab trendides selgust saada. Kuidas ettevõtted nende trendidega kohanevad, mõjutab paljuski nende edasisi tulemusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070