Autor: Kaubandus.ee • 17. jaanuar 2023

Lidl Eesti pälvis Top Employer 2023 tiitli

Rahvusvaheline Top Employers Institute kuulutas välja 2023. aasta maailma parimad tööandjad. Eestis pälvis ühena kahest ettevõttest kõrgetasemelise Top Employer tunnustuse Lidl Eesti OÜ.
Foto: Liis Treimann

Rahvusvaheline Top Employers Institute hindab igal aastal maailma parimaid tööandjaid. Lidl Eesti osales hindamisprogrammis esimest korda. Rahvusvaheliselt saavutas Lidl Top Employer kõrgetasemelise tunnustuse 28 riigis, samuti pälvis ettevõte juba 6. korda Top Employer Europe tiitli.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757