Autor: Merilin Merila • 17. jaanuar 2023

Mida ennustavad kaupmehed aastaks 2023? VOL 3

Kaubandus.ee uuris, mida ootavad kaupmehed aastalt 2023. Loe, mida ennustavad uueks aastaks TKM Beauty Eesti tegevdirektor Anne-Liis Ostov ja ISKU operatiivjuht Jan Lepamaa.
TKM Beauty Eesti tegevdirektor Anne-Liis Ostov ja ISKU operatiivjuht Jan Lepamaa

ISKU operatiivjuht Jan Lepamaa ootab ja loodab, et alanud aasta ei tooks uusi halbu uudised ning et majanduslangus peatuks ja olukord turul hakkaks paranema. Eelmisel aastal oli Lepamaa sõnul olukord turul nii heitlik, et varasemalt sõlmitud pika tähtajaga lepingud tuli täita, müües tooteid kahjumiga. „Uuel aastal tuleb kriitilise pilguga üle vaadata kõikide pikemaajaliste lepingute sõlmimisel punkt, kus kirjas hinnamuutuse võimalused, kui turuolukord muutub drastiliselt,“ ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700