Autor: Kaubandus.ee • 27. jaanuar 2023

2022 aastal tõusis parima teenindusega apteegiks Benu apteek

Kuuendat aastat läbiviidud apteekide valdkonnauuringu tulemusena oli Eesti parima teenindustasemega apteegiketiks Benu apteek (91,4%), teisele kohale tuli Apotheka (86,9%) ning kolmas koht kuulub Euroapteegile (85,0%).
Foto: Erik Prozes

Uuringufirma Dive poolt läbi viidud valdkonnauuring selgitas välja parimat teenindust pakkuvad apteegiketid. Teeninduskvaliteedi uuring viidi läbi mystery shopping ehk testostude meetodit kasutades.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700