Autor: Kaubandus.ee • 26. jaanuar 2023

Mobire Groupi käibenumbrid näitavad, et inimesed otsivad võimalusi kulude kokkuhoiuks

Auto täisteenusrenti pakkuva ettevõte Mobire Groupi 2022. aasta käive ületas aastatagust tulemust koguni 33%. Võrreldes 2021. aastaga kasvas nii täisteenusrendi kui ka kasutatud autode müügimaht.
Foto: Liis Treimann

Mobire Group 2022. aasta müügitulu oli ligi 27,8 miljonit eurot, mis on 33% enam kui 2021. aastal. Kasvus oli nii täisteenusrent kui ka kasutatud autode müük. Grupi tegevjuht Andrus Valma tõi välja, et kui 2021. aastal olid renditeenuse head tulemused tingitud kiibikriisist tingitud autode defitsiidist, siis sel aastal suurendas päringuid ka majanduslik olukord, mis pani inimesi igapäevaseid kulunumbreid üle vaatama ning kokkuhoiu kohti otsima. „Keerulised ajad panevad inimesi otsima võimalusi igapäeva kulutuste kokkuhoiuks. Auto omamine on läinud aasta jooksul oluliselt kallimaks. Kallinenud on nii kütuse, rehvide, hoolduse, kindlustuse ja ka teiste autoga seotud teenuste hinnad. Kui autoga seotud kulutused on suurenenud ligi 20%, siis paneb see paratamatult inimesi mõtlema, kas isikliku auto, või pere peale kahe või enama auto, omamine on tingimata vajalik ja mõistlik,“ ütles Mobire Groupi tegevjuht.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700