Autor: Kaubandus.ee • 27. jaanuar 2023

Tasavägises konkursis selgusid Ülemiste keskuse parimad kauplused

Ülemiste keskuse iga-aastase konkursi Parim Pood võitja tiitliga pärjati 2023. aastal laste mängukeskus Lennumaa. Lisaks tunnustati kaheksas erinevas kategoorias parimaid kauplusi.
Foto: Rauno Liivand

Lennumaa esindaja, Reds OÜ arendusjuht Kert Kruusakivi sõnul tuli neile võit väga meeldiva üllatusena. “Tuleb välja, et läbimõeldud ja igapäevased väikesed teod toovad suurepäraseid tulemusi. Tänan südamest meie väikeseid ja suuri külastajaid, Ülemiste keskust ning kõiki Lennumaa tööpere liikmeid,” ütles ta ning lisas, et pärast sellise tiitli saamist on ainuke küsimus, kuhu edasi? "Vastus on lihtne, me unistame suurelt - mänguväljakute Michelini tärnid!” sõnas Kruusakivi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700