Autor: Kaubandus.ee • 7. veebruar 2023

Ivo Nikkolo taasavab oma Suur-Karja tänava butiigi

8. veebruarist saab klientidele olema taasavatud Ivo Nikkolo Suur-Karja 14 aadressil asuv brändikauplus.

„Kui COVID-pandeemia ajal muutus Suur-Karja tänava kaupluse legendaarne asukoht turistide puudumise tõttu äriliselt problemaatiliseks, siis täna usume taas selle piirkonna potentsiaali,“ kommenteeris Ivo Nikkolo poe taasavamist AS Baltika juhatuse esimees Brigitta Kippak.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070