Autor: Merilin Merila • 11. mai 2022

Ivo Nikkolo plaanib uue kontseptsiooniga liikuda rahvusvahelistele turgudele

Hiljuti avati Rotermanni kvartalis uue kontseptsiooniga Ivo Nikkolo kauplus. Sellega ei ole töö veel lõppenud. Nüüd ootab ees järgmine väljakutse, milleks on brändi kasvatamine.
Ivo Nikkolo kauplus Rotermanni kvartalis.
Foto: Ivo Nikkolo

Baltika Grupi jae arenduse ja opereerimise juhi Marek Kornõševi sõnul oli igati loogiline, et uue brändi lansseerimisega tehakse ka uus kaupluse kontseptsioon. “Sealt edasi hakkasime agentuuri otsima ja valik langes Saksa agentuuri Schwitzke kasuks. Nendega koos kaardistasime ära nii ettevõtte kui ka kliendi vajadused, millest lõpuks kujunes uus kontseptsioon,” sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700