Autor: Kaubandus.ee • 1. märts 2023

Euroapteek avas e-apteegi

Euroapteegi kaubamärgi all avatakse 1. märtsil varem Azeta nime kandnud Mint apteegi e-apteek, mis pakub võimalust tellida apteegitooteid kõikjal üle Eesti endale koju või pakiautomaati. Lisaks on võimalik läbi e-apteegi konsulteerida apteekriga.

Siiani Azeta kaubamärgi all tegutsenud e-apteek läbis uuenduskuuri ning jätkab alates märtsist Euroapteegi kaubamärgi all. Enam kui kaks aastat tegutsenud e-apteek on turul tugevalt kanda kinnitanud – 2022. aasta neljandas kvartalis kasvas e-apteegi kaugmüügi käive varasema aastaga võrreldes 72 protsenti, samal ajal kui ravimiameti statistika põhjal oli üldine kasv vaid 10 protsenti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700