Autor: Hele Hammer, Telema tegevjuht • 13. märts 2023

Saadavus jaekauplustes 2023: olulisus, põhjused ja lahendused

8. märtsil toimunud jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste ühisseminaril räägiti teiste teemade hulgas ka kaupade saadavuse teemadel. Seminariks valmistudes töötas Telema juht Hele Hammer läbi mitmeid huvitavaid materjale, millest leiate allpool lühikokkuvõtte.
Foto: Martijn Baudoin on Unsplash

Saadavuse olulisus

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700