Autor: Maarit Eerme • 21. märts 2023

Decathloni Tallinna juht: uuele turule sisenedes tuleb minna täispangale

Käesoleva aasta augustis avatav maailma üks suurimaid spordikaupade jaekettide Decathlon Tallinna juht Ivan Kiss ütleb, et nad peavad Eestisse sisenema täispangaga ning pakkuma klientidele ennast täisvõimsusel ja pakkuma suurepärast kogemust.
Decathlon Tallinna juht Ivan Kiss rääkis, et Kurnas asuvas kauplusest leiab mitmeid põnevaid lahendusi
Foto: erakogu

Kiss rääkis intervjuus, et Tallinna külje all Kurnas asuv kauplus saab olema kogu Baltikumi kõige suurem kauplus, kust leiab koos veebipoega üle 10 000 erineva toote. Koos Eesti kauplusega on Decathlonil Baltikumis viis kauplust. Üllataval kombel Soome ei ole veel laienenud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700