Autor: Maarit Eerme • 28. september 2022

IKEA Baltikumi juht: konkurendid tahavad ka meie edust osa saada

IKEA juhatuse esimees Baltikumis Hanspeter Zurcher rääkis Kaubandus.ee’le antud intervjuus, et konkurendid tunnevad nende vastu suurt huvi ning tahavad ka IKEA edust osa saada.
IKEA juhatuse esimees Baltikumis Hanspeter Zurcher kauplust avamas
Foto: Liis Treimann

IKEA on tuntud selle poolest, et sealt saab osta väga soodsa hinnaga hot dog'e, mis maksavad 70 senti. IKEA juhatuse esimees Baltikumis Hanspeter Zurcher ütles, et nad saavad pakkuda tooteid just selliste heade hindadega, kuna ostavad suurtes kogustes kaupa sisse, mis aitab hindu madalal hoida. Ettevõtte juht ei jäta ka mainimata, et hot dog'ide vastu on kaupluses väga suur nõudlus. „Meie jaoks on oluline toodete kõrge kvaliteet ning selles osas me allahindlust ei tee.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700